We maken inmiddels al 12 jaar ideeën die verkopen.

We hebben de afgelopen jaren geleerd dat onze klanten niet zitten te wachten op een leuke site, een advertentie of een filmpje. Onze klanten willen een idee. Want een goed idee kan je overal gebruiken. Het laat zich vertalen naar de winkelvloer, displays, tv, radio, online, promoties, Facebook, Instagram en rinkelende kassa’s.

Onze klanten willen een idee dat verkoopt. Een idee dat converteert, enthousiasmeert of activeert. Een idee dat zorgt voor een betere schappositie, bekendheid en hogere likeability.

Voor onze klanten ontwikkelen we een commercieel idee. En dat idee werken we uit naar concrete middelen. In elke fase blijft het idee de rode draad. Dat schetst heel simpel onze werkwijze.

We worden blij van klanten die veel te verkopen hebben. Maar we houden niet van onenightstands.

Brand Builders. Ideeën die verkopen.

31 creatieve aanpakkers

We hebben klanten met ambities. En daarom bestaat ons team uit echte aanpakkers. Brand Builders zijn echte meedenkers, en sparringpartners. Ze kunnen van drie woorden een beeld maken. En van een los idee een superslimme verpakkingslijn.

Bij ons tref je vooral veel creatieven, want dat is de aanvulling die onze klanten nodig hebben. En hier en daar ook een slimme producer en heldere account mensen.

Want we bedenken niet alleen ideeën die verkopen. Je kunt de uitwerking ervan ook met een gerust hart aan ons team overlaten. Verwacht opgestroopte mouwen, een kritisch oog voor detail en een relativerende lach als de deadline in zicht komt… het komt goed.

We hebben een team waar we trots op zijn.
En hier kun je ze alvast een beetje leren kennen…

Vivianne Wuite

Creative

Susanne Pieters

Business

Judith Buter

Business

Jan Willem Dekker

Director

Ruben Wind

Creative

Nicole te Wierik

Creative

Chantal Logtenberg

Creative

Floris Voorveld

Creative

Romy Broekkamp

Business

Rick Schoolderman

Creative

Robbin Pool

Finance

Jan Willem Rozema

Business

Barry de Louw

Creative

Anais Doutry

Creative

Melvin Palma

Creative

Maaike Nijman

Business

Marlous Lubbers

Business

Willem Jan Geboers

Creative

Dennis Kamp

Creative

Inge Schuurman

Creative

Claudine Vrooijink

Business

Manon Gerrits

Creative

Jelma Norbruis

Creative

Michiel Meilink

Creative

Anco Drent

Creative

Moniek Bouwmeester

Creative

Iris Luttikhuis

Creative

Samantha Jaspers Faijer

Creative

Chris Hemmer

Business

Rebecca Salakory

Intern

Famke Somsen

Intern

Ook een creatieve aanpakker worden?

Voor ideeën die verkopen hebben we altijd gedreven mensen nodig die ideeën kunnen maken, vormgeven, uitwerken, uitbroeden, challengen, vinden, laten ontploffen, fotograferen, etc. Ga jij bij ons dat verschil maken? Mooi, mail direct. We zoeken altijd talent, voel je vrij om brief, cv en portfolio te sturen naar info@brandbuilders.nl

Projectmanager

Je houdt van goede ideeën in welke vorm dan ook. Goede ideeën in concept, goede slimme ideeën qua timing, ideeën om efficiënter te werken en ga zo maar door. Deze ideeën kun je zelf ook verkopen. Je weet een klantvraag goed door te vertalen naar een creatieve opdracht intern. Zowel intern naar je collega’s als extern naar klanten, maar ook leveranciers. Dat is de basis van je werk.

Stagiair

Ben je een creatieve student en wil je stage lopen bij ons? We zijn benieuwd. Graag zelfs. Altijd op zoek naar slimme, leergierige en gedreven studenten. Een stagiaire is bij ons een collega. Die meedraait. Maar daar staat wel wat tegenover. We eisen veel van je. Klopt het. Dan heb je een top stage. Leer je in een half jaar meer dan in acht jaar op school.

Bob Stoll

Bob Stoll the Show

Bob wist alles, hij kende de wereld, was eigenwijs, eerlijk en stond altijd voor ons klaar. Zijn Bobservaties waren een anker voor ons bureau. Hij hield ons scherp én wakker. Regelmatig ontvingen we om 4 uur ’s nachts nog bevlogen mailtjes van hem. Zo was Bob. Hij was tien jaar lang onze copywriter en ons geweten, samen maakten we zoveel mooie dingen. Als we naar de merken kijken waarvoor we werken, of als we kijken naar ons bureau en waar we nu staan, dan zien we altijd heel veel mooie stukjes Bob. We komen nooit meer van elkaar af, en dat is maar goed ook. Dank!

(Bob Stoll is op 3 april 2014 overleden)