Skip to main content

Mini case ‘dronelamp’

KLEINE MERKEN DIE
GROOT WILLEN WORDEN

Onze jongste klant ooit

Dit is Kes. Onze jongste klant ooit. Kes is 12 jaar en wil net als zijn vader een echte ondernemer worden. En daar kun je niet snel genoeg mee beginnen. Zijn vader zit in de (Robin) Radars en beschermt de wereld tegen overvliegende drones. Kes’ droom is dat juist de hele wereld vol hangt met prachtige drones, maar dan wel als coole design lamp. Wauw.

Om de wereld te veroveren heb je natuurlijk niet alleen een cool product nodig. Het moet ook nog een merk worden, daarom schakelde Kes Brand Builders in. We hebben hem geholpen met het ontwerp van een prachtig logo en een geweldige huisstijl. Een verhaal waar je verder mee komt, dat perfect aansluiten bij je de merkwaarden maar vooral ook bouwt aan sales.

Een blije klant!

Een blije klant, daar doen we het voor. Check dit filmpje en je snapt waarom reclamemakers het leukste vak van de wereld hebben.

Denk je nou na het lezen van dit verhaal: “wat een leuk merk met toffe lampen is dat!”. Kijk op www.dronelamp.nl voor meer informatie. The sky is the limit. En doe Kes de groeten van ons!

Ben jij ook een jonge ondernemer en wil je ook graag dat een professioneel bedrijf jouw huisstijl maakt? Stuur een mailtje naar [email protected] dan helpen we jou misschien ook wel!