FrieslandCampina

DE BOERDERIJ BIJ JE THUIS TIJDENS DE CAMPINA THUISBOERDERIJDAGEN!

Speciaal voor alle boertjes
en boerinnetjes in spé!

Helaas voor alle boertjes en boerinnetjes in spé konden dit jaar de Campina Open Boerderijdagen niet bij de boer gehouden worden. Brand Builders had het idee het toch door te laten gaan, maar dan thuis. Online. En dat werd door Campina vol enthousiasme ontvangen.

Dit jaar hebben we samen met Campina de Campina Thuisboerderijdagen georganiseerd. De Campina-boeren openen bijna 2 weken lang hun erf voor bezoekers. Virtueel dan. In de Corona periode is er echter geen behoefte aan (nog) meer digitale dingen om te doen. Gezinnen en kinderen worden al overvoerd en hebben het druk genoeg met school en de vervelende situatie waar we in zitten.

We hebben daarom vanuit Campina gezorgd dat je als gezin gaat kunt genieten van buiten dichtbij. Want de boerderij, die is ook in je eigen achtertuin, je voortuin, zelfs op je balkon of in je woonkamer. Wij laten je vrolijk samen leren door te doen en ervaren.

Welkom op de boerderij van Jan en Paul

Binnen 3 weken hebben we dit leuke platform ontwikkeld. Van idee tot complete uitvoering. Middels edutainment laten we het reilen en zeilen op de Campina-boerderij zien en leggen we aan de hand van leuke opdrachten, spellen en vragen uit waar de melk van Campina vandaan komt. Zo laten we ook aan de deelnemers zien dat Campina boeren extra aandacht geven aan hun koeien, de natuur en het klimaat.

De rondleiding begint

Op de virtuele boerderij geven Boer Jan uit Benschop en boer Paul uit Son en Breugel een rondleiding via leuke vlogs. Zo geven ze je onder andere een kijkje in de stal, in het weiland en in de boerderij.

Leuke opdrachten en spelletjes

Bij elk onderdeel van de boerderij horen leuke opdrachten en spelletjes om thuis te doen en zo alles te leren van gras tot glas. Van insecten spotten in je achtertuin tot vogelhuisjes knutselen aan de keukentafel.

Lekker in beweging
met Dafne en Epke

Uiteraard zijn Dafne Schippers en Epke Zonderland er als ambassadeurs van Campina bij om je aan te sporen tot het meedoen aan een melkwegrace, een supertoffe hindernisbaan!

Ssstt… Boswachter Ruben gaat wat vertellen!

Campina en Natuurmonumenten hebben de handen ineengeslagen om samen de Nederlandse natuur op en om de boerderij te versterken. Dat moet natuurlijk ook een mooi onderdeel zijn op de Campina Thuisboerderijdagen. Boswachter Ruben van Natuurmonumenten deed maar wat graag mee om de gezinnen thuis meer te leren over welke dieren, planten en bloemen er nog meer in het weiland te vinden zijn.

Aan het einde van het online-evenement
krijgen alle deelnemers een leuk aandenken.

Een foto van zichzelf als Superboer! 

Davine Janssen, Brand Activation Manager Campina:

Toen we drie weken geleden zeker wisten dat de Campina Boerderijdagen in het voorjaar van 2020 niet door konden gaan, had ik nooit durven dromen dat we in zo’n korte tijd al een virtueel alternatief zouden kunnen aanbieden. Brand Builders heeft hun idee binnen no-time gevisualiseerd en uitgewerkt in een concept waar we direct mee aan de slag konden. We hebben elkaar de afgelopen weken dag en nacht aan de lijn gehad en ontelbare e-mails met elkaar uitgewisseld, maar altijd met een lach en vol enthousiasme. De online omgeving die hieruit is voorgekomen barst van de leuke en leerzame elementen, waarbij je echt het gevoel hebt bij de boer thuis te zijn. Hopelijk kunnen we met beide teams in de nabije toekomst een niet-virtuele proost doen op dit leuke project!

Klik hier voor Adformatie artikel