Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=n43p3pj2TSU

Brand Builders

is een full service marketing communicatie bureau.

We maken inmiddels al 22 jaar ideeën die verkopen.

We hebben de afgelopen jaren geleerd dat onze klanten niet zitten te wachten op een leuke site, een advertentie of een filmpje. Onze klanten willen een idee. Want een goed idee kan je overal gebruiken. Het laat zich vertalen naar de winkelvloer, displays, tv, radio, online, promoties, social media en rinkelende kassa’s.

Onze klanten willen een idee dat verkoopt. Een idee dat converteert, enthousiasmeert of activeert. Een idee dat zorgt voor een betere schappositie, bekendheid en hogere likeability.

Voor onze klanten ontwikkelen we een commercieel idee. En dat idee werken we uit naar concrete middelen. In elke fase blijft het idee de rode draad. Dat schetst heel simpel onze werkwijze.

We worden blij van klanten die veel te verkopen hebben. Maar we houden niet van onenightstands.

Brand Builders. Ideeën die verkopen.

34 creatieve aanpakkers

We hebben klanten met ambities. En daarom bestaat ons team uit echte aanpakkers. Brand Builders zijn echte meedenkers, en sparringpartners. Ze kunnen van drie woorden een beeld maken. En van een los idee een superslimme verpakkingslijn.

Bij ons tref je vooral veel creatieven, want dat is de aanvulling die onze klanten nodig hebben. En hier en daar ook een slimme producer en heldere account mensen.

Want we bedenken niet alleen ideeën die verkopen. Je kunt de uitwerking ervan ook met een gerust hart aan ons team overlaten. Verwacht opgestroopte mouwen, een kritisch oog voor detail en een relativerende lach als de deadline in zicht komt… het komt goed.

We hebben een team waar we trots op zijn.
En hier kun je ze alvast een beetje leren kennen…

Eric Welles
Director
Ruben Wind
Creative
Susanne Pieters
Business
Nicole te Wierik
Creative
Chantal Logtenberg
Creative
Floris Voorveld
Creative
Romy ten Cate
Business
Rick Schoolderman
Creative
Mieke Kremer
Business
Vivianne Wuite
Creative
Michiel Meilink
Creative
Willem-Jan Geboers
Creative
Robbin Pool
Business
Inge Schuurman
Creative
Barry de Louw
Creative
Chris Hemmer
Business
Judith Mensink-Buter
Business
Marloes Rottink
Creative
Moniek Bouwmeester
Creative
Ruby Vorgers
Creative
Timo Habekotté
Creative
Britt Wilmink
Business
Allard Lavalette
Digital
Annelie Stoker
Business
Marije Overmars
Business
Manon Vaags
Digital
Nadeche Altena
Creative
Niels Houwer
Creative
Mustafa Kutlu
Creative
Jan-Willem Rozema
Business
Angelique Prenger
Business
Marisa Hasselo
Creative Intern
Kerim Günes
Creative Intern

Wil jij hier ook tussen staan?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen. Wil jij graag stage lopen of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op via [email protected]. See you soon! 😉

Bob Stoll

Bob Stoll the Show

Bob wist alles, hij kende de wereld, was eigenwijs, eerlijk en stond altijd voor ons klaar. Zijn Bobservaties waren een anker voor ons bureau. Hij hield ons scherp én wakker. Regelmatig ontvingen we om 4 uur ’s nachts nog bevlogen mailtjes van hem. Zo was Bob. Hij was tien jaar lang onze copywriter en ons geweten, samen maakten we zoveel mooie dingen. Als we naar de merken kijken waarvoor we werken, of als we kijken naar ons bureau en waar we nu staan, dan zien we altijd heel veel mooie stukjes Bob. We komen nooit meer van elkaar af, en dat is maar goed ook. Dank!

(Bob Stoll is op 3 april 2014 overleden)