We maken inmiddels al 12 jaar ideeën die verkopen.

We hebben de afgelopen jaren geleerd dat onze klanten niet zitten te wachten op een leuke site, een advertentie of een filmpje. Onze klanten willen een idee. Want een goed idee kan je overal gebruiken. Het laat zich vertalen naar de winkelvloer, displays, tv, radio, online, promoties, Facebook, Instagram en rinkelende kassa’s.

Onze klanten willen een idee dat verkoopt. Een idee dat converteert, enthousiasmeert of activeert. Een idee dat zorgt voor een betere schappositie, bekendheid en hogere likeability.

Voor onze klanten ontwikkelen we een commercieel idee. En dat idee werken we uit naar concrete middelen. In elke fase blijft het idee de rode draad. Dat schetst heel simpel onze werkwijze.

We worden blij van klanten die veel te verkopen hebben. Maar we houden niet van onenightstands.

Brand Builders. Ideeën die verkopen.

31 creatieve aanpakkers

We hebben klanten met ambities. En daarom bestaat ons team uit echte aanpakkers. Brand Builders zijn echte meedenkers, en sparringpartners. Ze kunnen van drie woorden een beeld maken. En van een los idee een superslimme verpakkingslijn.

Bij ons tref je vooral veel creatieven, want dat is de aanvulling die onze klanten nodig hebben. En hier en daar ook een slimme producer en heldere account mensen.

Want we bedenken niet alleen ideeën die verkopen. Je kunt de uitwerking ervan ook met een gerust hart aan ons team overlaten. Verwacht opgestroopte mouwen, een kritisch oog voor detail en een relativerende lach als de deadline in zicht komt… het komt goed.

We hebben een team waar we trots op zijn.
En hier kun je ze alvast een beetje leren kennen…

Jan Willem Dekker

Director

Ruben Wind

Creative

Judith Buter

Business

Vivianne Wuite

Creative

Susanne Pieters

Business

Nicole te Wierik

Creative

Chantal Logtenberg

Creative

Floris Voorveld

Creative

Romy Broekkamp

Business

Rick Schoolderman

Creative

Robbin Pool

Finance

Jan Willem Rozema

Business

Barry de Louw

Creative

Maaike Nijman

Business

Melvin Palma

Creative

Anais Doutry

Creative

Marlous Lubbers

Business

Willem Jan Geboers

Creative

Dennis Kamp

Creative

Inge Schuurman

Creative

Jelma Norbruis

Creative

Anco Drent

Creative

Samantha Jaspers Faijer

Creative

Moniek Bouwmeester

Creative

Chris Hemmer

Business

Kristel Werger

Creative

Michiel Meilink

Creative

Christel Hovestad

Creative

Mieke Kremer

Business

Femke ter Horst

Business

Riemer van Loon

Creative

Elianne Schotanus

Intern

Wil jij hier ook tussen staan?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen. Wil jij graag stage lopen of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons ons op via info@brandbuilders.nl. See you soon! 😉

Bob Stoll

Bob Stoll the Show

Bob wist alles, hij kende de wereld, was eigenwijs, eerlijk en stond altijd voor ons klaar. Zijn Bobservaties waren een anker voor ons bureau. Hij hield ons scherp én wakker. Regelmatig ontvingen we om 4 uur ’s nachts nog bevlogen mailtjes van hem. Zo was Bob. Hij was tien jaar lang onze copywriter en ons geweten, samen maakten we zoveel mooie dingen. Als we naar de merken kijken waarvoor we werken, of als we kijken naar ons bureau en waar we nu staan, dan zien we altijd heel veel mooie stukjes Bob. We komen nooit meer van elkaar af, en dat is maar goed ook. Dank!

(Bob Stoll is op 3 april 2014 overleden)