Royal Talens

The Perfect Match

Royal Talens & Strathmore

Wij hebben stad en land voor je afgereisd voor papier dat het beste bij je past.

Of het nu gaat om tekenen, acryl, manga, olieverf of waterverf. Royal Talens garandeert dat ze papier heeft dat het beste past bij het materiaal en zorgt voor het beste resultaat. Met deze belofte is Royal Talens, bekend van beroemde merken als Van Gogh, Rembrandt en Bruynzeel, de samenwerking aangegaan met Strathmore Artist Paper. De beide merken vormen de perfecte combinatie.

Vraag

Ontwikkel een creatief concept voor de lancering van Strathmore papier in Europa.

It was Love at First Sight

Als kunstenaar ben je altijd op zoek naar het juiste materiaal. Papier speelt daarbij een cruciale rol. Daarom zijn wij voor je op zoek gegaan naar de beste combinatie. Papier dat begrijpt wat je bedoelt en precies weet wat je materiaal nodig heeft. Want uiteindelijk gaat het om de wisselwerking tussen papier, materiaal en de maker. En we durven te zeggen dat we de perfecte combinatie hebben gevonden. Dus niet langer zoeken. Aan het werk. Want een goede relatie heb je niet zomaar. Het is en het blijft hard werken.

Royal Talens & Strathmore.
The perfect match.

Royal Talens. The Perfect Match Brochure

Europese campagne

De Europese introductie campagne ‘The Perfect Match’ laat zien dat Royal Talens en Strathmore zowel qua productassortiment als afzetmarkt sterk op elkaar aansluiten. Het creatieve concept, uitgewerkt naar een introductiefilm, sales pitch, een beursconcept en diverse online middelen verbindt zowel de uitgebreide historie van beide bedrijven als hun liefde voor hoogwaardige materialen.

Resultaat

The story van Royal Talens & Strathmore sloeg tijdens de introductie op de Creative World aan. Het centrale beeld viel op en was herkenbaar. De belofte van beide merken voor een verhaal dat verkoopt. De lancering was een groot succes en heeft een sterke basis gelegd voor een succesvolle introductie in de Europese markt.” Aldus Joost de Boer van Royal Talens.