Gaviscon

TV COMMERCIAL Christmas edition

De vraag: Een oer-hollandse benadering

Wat heeft meer impact? Een adaptatie van een global commercial of een lokale TV spot? Het mondiale merk Gaviscon zet in op een betere aansluiting met de lokale markt. Daarvoor gaan wij het komende jaar TV commercials inzetten speciaal gericht op oer-hollandse (feest)momenten waarbij er veel wordt gegeten. Als eerste commercial ontwikkelden wij dit jaar, samen met studio Lukkien, een TV commercial met een puur Hollands kerstgevoel. Snel, super efficiënt en impactvol. Hiermee maakt Gaviscon de switch van het doorvertalen van een internationale commercial naar een specifieke lokale commercial. De eerste resultaten zijn na 2 weken on-air erg positief met een stijging van maar liefst 20% in de verkoop van Gaviscon producten.

Gaviscon* één van de merken van Reckitt Benckiser, zorgt met haar Gaviscon Duo kauwtabletten voor een snelle verlichting van de klachten bij brandend maagzuur en zure oprispingen. De commercial wordt in de periode voor én tijdens de feestdagen in hoge frequentie uitgezonden op de landelijke televisie.

Lekker smullen…

Om de snelle werking van Gaviscon Duo te benadrukken laten we de verschillende gangen tijdens het kerstdiner elkaar in een rap tempo opvolgen. Het is allemaal zóooo lekker wat er op tafel komt. Pfff vervelend… last van brandend maagzuur. Neem een Gaviscon Duo en je voelt je snel weer beter.

Smaakvolle feestdagen!

Tijdens het kerstdiner wil je genieten van al het lekkers op tafel. Soepje, stokbroodje, garnalencocktail, groot stuk rollade met gebakken aardappeljes… Je zit natuurlijk niet te wachten op brandend maagzuur of zure oprispingen. Zo lekker allemaal! Tot het toetje toe!

Behind the scenes

In oktober waren wij al helemaal in kerstsferen. Met een prachtig aangeklede eettafel, een sfeervolle Hollandse ambiance, heerlijk eten waarvan het water je in de mond liep en een speciaal ontworpen kersttrui in de kleuren van Gaviscon. Met alle professionals bij elkaar, regisseur, cameraman, geluidstechnici, visagiste, styliste en onze Barry en Mieke verliep de hele shoot geweldig en zijn wij – en nog belangrijker de klant – ontzettend trots op het eindresultaat.

To be continued…

Natuurlijk vertalen we de komende maanden de beelden uit de commercial ook door in
verschillende POS materialen. En…na deze smaakvolle TV commercial hebben we alweer twee
nieuwe commercials voor Gaviscon gemaakt! In 2020 te zien op landelijke televisie. Stay tuned!

*Gaviscon is een geneesmiddel. Dit middel wordt gebruikt voor klachten als gevolg van brandend maagzuur, zure oprispingen en indigestie. Lees voor het kopen de aanwijzing op de verpakking. 2019-NL-060. KOAG-nr. 2559-1019-4397.