Arriva deelfiets

Eindelijk meer blauw op straat

Dit is Dirk. Dirk is altijd op tijd. Dirk is fit. Dirk hoeft nooit lang te wachten. Dirk komt ook overal.
Op terrasjes, bij zijn vrienden, op school, op zijn werk. Want Dirk gebruikt de blauwe Deelfiets van Arriva. Voor de introductie van de deelfiets in de regio Sittard-Geleen hebben we Dirk in het leven geroepen. 

De deelfiets van Arriva

We hoeven niemand het principe van de deelfiets uit te leggen, dus kunnen we op een eigen en opvallende manier de focus leggen op de voordelen van de Deelfiets van Arriva. 

Vanaf 1 januari 2023 startte Arriva in Sittard-Geleen met Arriva deelfietsen. Middels deze campagne wil Arriva de deelfiets onder de aandacht brengen bij de diverse doelgroepen: forenzen, studenten en recreatieve bezoekers. Dit doen we met character, omdat we zo opvallen, een leenfiets een fijn knuffelgehalte geven en blijven hangen. Deze campagne werd in de Limburgse regio ingezet.

Meer blauw op straat

Dus vanaf 2023 in Sittard-Geleen meer blauw op straat. Meer blauwe fietsen, maar ook met leuke Guerilla acties meer ‘Dirk-blauw’. Daarnaast zal onze blauwe held in 2 fases online goed zichtbaar zijn. Bijna heel Sittard-Geleen heeft in de ogen van Dirk kunnen kijken op social of via online advertising.