Skip to main content

Tikkie. Jij bent aan de beurt om te pitchen!

Brand Builders draait de rollen om met onze reversed pitch. Niet wij, maar jij als brand manager of marketeer krijgt de kans om ons uit te dagen. Of het nu gaat om een rebranding, nieuwe verpakkingslijn of social media campagne, geef ons die creatieve uitdaging. Er valt wel wat te winnen! €15.000,- aan bureau-uren om ons geweldige team voor jou aan het werk te zetten. Doe mee en meld je aan met je ultieme creatieve project!

Meer uitleg over de pitch? Scroll naar beneden!

Niet het bureau,
maar de klant pitcht!

Pitchen. We kennen het allemaal. De ideale manier voor merken om bureaus te vergelijken en een heleboel creatieve voorstellen gepresenteerd te krijgen. En voor de bureaus kan het ook een mooie kans zijn. Wij kunnen ons merkenportfolio uitbreiden én veel nieuw werk binnenhalen. Maar het kost ook tijd, veel tijd. Want we willen altijd iets sprankelends opleveren. Iets waarvan je ogen groter worden, je hartslag omhoog gaat en je direct enthousiast wordt. We willen graag eens aan de andere kant van de tafel zitten, daarom draaien we de rollen een keer om.

Dus… een reversed pitch. Gewoon, omdat we van nét even anders houden. En van merken met lef. We nodigen brand managers en marketeers uit om de ultieme creatieve uitdaging aan ons te pitchen. Het soort opdracht ligt helemaal open. Van een volledige rebranding, een nieuwe verpakkingslijn tot een catchy social media campagne; als we maar lekker veel creatieve vrijheid krijgen.

Oké, leuk, heel leuk,
maar wat win je dan?


€15.000,- aan bureau-uren voor de ontwikkeling van een creatief concept. De perfecte kans om de kracht van ons bureau te ervaren en ons kick-ass team voor jou aan het werk te zetten. Gratis en voor niets. 

Stap 1 is jouw creative offer aanmelden

Heb jij hét creative offer we can’t refuse? Meld je aan via bovenstaand aanmeldformulier.
Als we er warm van worden, nodigen we je uit om de complete briefing op te sturen!

Ja, ik doe mee!