Campina

DE CAMPINA OPEN
BOERDERIJDAGEN 2022!

Het leukste uitje voor het hele gezin!

We mogen weer naar de Boerderij!

De Campina Open Boerderijdagen: Het leukste uitje voor het gezin.

Als Brand Builders werken we al meer dan 10 jaar voor de Campina Open Boerderijdagen. De afgelopen 2 jaar hebben we ze online tot leven gebracht, maar dit jaar mogen we eindelijk weer bij de Boer op bezoek. Daar werden wij als Brand Builders natuurlijk helemaal blij van. Want je moet met je laarzen aan op het erf kunnen lopen, de boerderij kunnen ervaren en het verhaal van de boer zelf willen horen! 

Op de dag na Hemelvaart, 27 mei, en 2e Pinksterdag, 6 juni, worden de Boerderijdagen dit jaar gehouden. De perfecte dagen om er op uit te gaan!

Key visual

Pre Corona hebben we al een key visual ontwikkeld en gefotografeerd welke heel toepasbaar was voor dit jaar. Een feest voor het gezin met leuke activiteiten voor jong en oud. 

De key visual is gebruikt voor de aankondiging van de Boerderijdagen zowel offline, regionaal bij de boeren in de buurt, als digitaal op alle sociale platformen inclusief lokale media.

Op de Boerderij

De materialen voor de Boerderijdagen zijn al vele jaren in de basis gelijk qua vorm, maar FrieslandCampina vraagt wel elk jaar om een opfrissing en nieuw design. Dus ook dit jaar heeft het design een update gekregen. Van de activiteitenborden, tot de weetjes over de koe zijn aangepast en opnieuw ontworpen.

Op de winkelvloer

Naast de materialen op de boerderij is er ook dit jaar extra veel aandacht voor de boerderijdagen op de winkelvloer. Van concept tot uitwerking hebben wij meegedacht met invulling van deze activatie. Passend bij de 360 graden uitrol van de Boerderijdagen campagne. We halen de beleving naar de winkelvloer. Want het is niet alleen een opvallende en triggerende setting. Hij is interactief! Ruik de geur van het verse gras en de bloemen in het weiland. Aai de koe en voel aan zijn ruwe tong. De lifesize boer nodigt je uit om de Boerderijdagen te bezoeken, pak de flyer mee en een lekker Campina product uit de koeling in de vorm van een pak melk en op naar de kassa.

Van een XL setting met alles erop en eraan tot kleinere POS materialen aan het schap. Zo is kun je als shopper in de winkel er niet omheen, waar je ook in de supermarkt loopt. 

Kom je ook?

Dit jaar worden de Campina Open Boerderijdagen gehouden op de dag na Hemelvaart, 27 mei, en 2e Pinksterdag, 6 juni. De perfecte dagen om er op uit te gaan!

“Na twee online edities konden we dit jaar eindelijk samenwerken aan de 15e editie van de Campina Open Boerderijdagen! Op deze dag verwelkomen we families om een kijkje te nemen bij de boerderij en het verhaal van gras tot glas te beleven door middel van educatieve spellen. BrandBuilders heeft ons hier super bij geholpen door een nieuw design te bedenken en dit door te vertalen naar alle verschillen activiteiten en spellen, wat een mooi resultaat!”

Claire Rutten | Brand Activation Manager
FrieslandCampina