Cobra

De olieverf die mengbaar is met water

Iets wat onmogelijk leek, heeft Royal Talens mogelijk gemaakt. Dezelfde kwaliteit en intensiteit verf, maar zonder de nadelige effecten op de gezondheid. Geen terpentine meer nodig voor het verdunnen van de verf. Geen terpentine meer nodig voor het schoonmaken van je materialen! De gezonde variant dus!

De vraag aan Brand Builders

Aan Brand Builders de vraag een campagne te ontwikkelen waardoor Cobra verf meer top of mind wordt. Cobra verf is op het moment namelijk zeer relevant. Steeds meer kunstacademies geven geen les meer in olieverf omdat… het schadelijk is voor de gezondheid. En zo kan het zomaar zijn dat deze mooie oude kunsttechniek in de toekomst verdwijnt. Corba verf kan dit voorkomen, maar dan moet de doelgroep wel weten dat het bestaat!

Cobra.
De revolutie in olieverf.

Een revolutie. Zo kun je het wel noemen. Eigenlijk zorgt Cobra voor de instandhouding van een kunsttechniek. En dat is niet niks. Dat mogen we best wat meer uiten. Daarom ook het idee om ‘revolutie’ te koppelen aan het merk en dus de campagne. 

Wereldveroverend

Kunstenaars houden van opschudding en vooruitgang, daarom de activerende campagneregel: Join the revOILution! Verandering gaat langzaam, maar als ze in een versnelling komen dan komt er echt een beweging op gang.

Dus…. aan alle olieverf kunstenaars en jonge kunstenaars in spé: Revolutions never go backward… Be avant garde,

Join the revoilution with Cobra water mixable oil paint.

Een boodschap waarmee we de wereld gaan veroveren.