Planting Power

Een sterk merk dat weet dat planten blij maken.

Een bedrijf dat ontzorgt van aanschaf, onderhoud en een heel klimaatplan kan opstellen wanneer gewenst.

Het merk was al onder handen genomen. De naam veranderd van Rent-a-plant naar Planting Power, een nieuwe website gebouwd. Toch miste er iets. Een beetje meer emotie, gevoel en een visueel gezicht dat opviel.

Daarom aan Brand Builders de vraag een campagneconcept te ontwikkelen waardoor er meer aanvragen binnen zouden komen op basis van inhoud en inspiratie dan op prijsvergelijk.

Het idee

Op basis van wetenschappelijke inzichten hebben we ons laten inspireren. Planten reduceren stress, geven tevredenheid en zorgt voor minder ziekteverzuim.

Planten hebben naast esthetische eigenschappen ook functionele kwaliteiten die het aangenamer maken op de werkplek. Denk aan luchtvochtigheid.

Planting Power kent deze kracht van planten. Planting Power maakt werkplekken gelukkiger en dus de business gelukkiger. Met Planting Power organiseer je dus Business Happiness.

Planting Power
Planting Business Happiness

Business Happiness, dé reden waarom iedereen met een smile naar het werk gaat. Maar hoe visualiseren we dit? Hoe maken we in een oogopslag helder wat voor effect planten op mensen en werkplekken heeft?

Nou.. We laten mens en plant één worden.

Een beetje absurd, maar
uniek en herkenbaar.

Opvallend en in combinatie met de copy vangt het je blik
en koppel je planten aan groei in business.