Nedap Livestock Management

Nedap is wereldmarktleider op het gebied van identificatie en tochtdetectie van koeien. Techniek wordt ingezet voor beter welzijn van de koeien, en voor betere managementsystemen voor de boeren.

De branche is erg technisch georiënteerd. Dus in de communicatie raken we de traditionele boerderijsfeer snel kwijt. Voor Nedap ontwikkelden we een positieve onderscheidende stijl. Deze verbindt de relatie tussen techniek, mens en dier.

Als beeldstijl kozen we voor zonnige, warme fotografie, met het positieve gevoel van de opkomende zon. Nedap Livestock Management geeft rust en overzicht aan de boeren, en dat is exact wat de fotografie uitstraalt.

Succesvol

Nedap maakt het welzijn van het vee beter inzichtelijk. Met geavanceerde technologie wordt gemeten of de dieren voldoende bewegen, eten, drinken en of ze bijvoorbeeld tochtig zijn. Uit deze data kan de boer lezen of een individueel beest zich goed voelt. Zo kan hij op tijd actie ondernemen. ‘Make your farm future proof’.

Resultaat

De beelden van Nedap worden wereldwijd gebruikt; van beurs tot en met website. Ze zorgen voor hoge herkenbaarheid en een eigen stijl.

Op zoek naar een nieuwe naam, strategie, huisstijl of beeldconcept?

Neem contact op met Jan Willem Rozema!